Bar & Grill "Матис"

Разположен в центъра на град Созопол, ресторант Матис ще впечатли всички свои гости с цялостната си реновация, която дава един нов и модерен облик на заведението за едно още по-незабравимо изживяване.

Ресторант "Дел Муро"

Потопете се в незабравимо средиземноморско кулинарно пътешествие, което ще остави траен спомен със своята свежест, лекота и деликатесен аромат.

Ресторант "Вятърна Мелница"

Ресторант “Вятърна мелница” е приказно кътче разположено над скалите в северната част на стария град Созопол. Откриващата се панорамна морска гледка от градината и терасата на ресторанта спират дъха на всеки гост.

Механа "Созопол"

Механа “Созопол” се намира в сърцето на стария град Созопол и се води като един от символите на града. Богата на история и вкусни традиционни ястия и деликатеси, механа “Созопол” е известна със своята автентична българска атмосфера и кухня, до която гостите могат да се докоснат и лично да почувстват.

"Матис"
"Дел Муро"
"Вятърна Мелница"
"Созопол"

За Нас

Нашата история

Истинската наслада на всяко ястие се крие не само в продуктите, но и в професионалното обслужване, добрата атмосфера и модерното пресъздаване на автентична и стилна обстановка. Нашата визия и мисия е да отведем нашите гости на едно неустоимо кулинарно пътешествие, което истински да ги докосне и да им остави един траен летен спомен.

За нас

Ресторант

Дел Муро

Известен със своята средиземноморска кухня и голямо разнообразие от морски дарове и специалитети в менюто си, “Дел Муро” предлага едно уникално изживяване за своите гости с романтична атмосфера, модерен интериор и първокласно обслужване, за да остави един незабравим летен спомен.

Към Ресторанта

Ресторант

Матис

Кулинарни демонстрации на живо, авторско меню от неустоими деликатеси и ястия и пълна трансформация на ресторант “Кариби” ще ви накарат да притаите дъх в напълно реновираната лятна градина, където всеки малък детайл е от значение за едно незабравимо лятно изживяване в центъра на Созопол.

Към Ресторанта

Механа

Созопол

Построена в една от най-старите къщи в центъра на стария град на Созопол, механа “Созопол” е истински символ на града. Заведението пресъздава автентична атмосфера с модерен интериор и жива музика, като предлага традиционни български ястия за едно истинско кулинарно пътешествие.

Към Ресторанта

Ресторант

Вятърна Мелница

Ресторант “Вятърна мелница” е един от символите на стария град Созопол, където българската кухня, автентичната атмосфера, музика и история се преплитат на едно място, създавайки едно приказно кътче разположено над морските скали.

Към Ресторанта

Разгледайте

Нашите менюта

Преоткрийте добрия вкус на храната в един от четирите емблeматични ресторанта в Созопол. От ексцентрична средиземноморска кухня, която предлага невероятни ястия и деликатеси богати на история и вкусове, до традиционна българска кухня характерна със своята автентичност и апетитност. Разгледайте нашите менюта и изберете своето следващо кулинарно приключение.

Всички менюта

За Нас

Kralev Group

Ние от Кралев Груп сме млад и мотивиран екип, който се стреми да достави едно истинско удоволствие и незабравимо изживяване на всеки един наш гост. Високото качество, стил и първокласно обслужване са от изключителна важност за нас, затова всеки един ресторант в Созопол носи със себе си своята история, кухня и автентична атмосфера.

Лого на европейски съюз

Проект и главна цел: № BG16RFOP002-2.089-0724-C01 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: „СПЛЕНДОР 2013“ ЕООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0 лв. национално съфинансиране.

Начало: 10.08.2021 г.

Край: 10.11.2021 г.


Проект и главна цел: № BG16RFOP002-2.089-0449-C01 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: „СЕЛЕНА КАРС“ ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0 лв. национално съфинансиране.

Начало: 12.08.2021 г.

Край: 12.11.2021 г.

Лого на програма по иновации и конкурентоспособност